La llibreria Aldarull neix de les ganes de difondre i facilitar l'accés a la literatura llibertària. Després d'onze anys d'existència, gràcies al suport de molts col·lectius i personalitats que no acabaríem mai d'anomenar, seguim aquí, participant del teixit comunitari del barri de Gràcia, recolzant-nos mútuament entre les veïnes i, no per últim menys important, dedicant-li la nostra passió als llibres.

El projecte
Imatge llibreria

La llibreria es troba al carrer Torrent de l'Olla 72, cantonada amb el carrer Siracusa. Al web no disposem d'un catàleg perquè puguis consultar quins llibres tenim. Si vols preguntar el que tenim a la llibreria, fer una comanda o que et recomanem alguna lectura, ens pots passar a veure pel local o contactar amb nosaltres per telèfon, correu electrònic o bé xarxes socials.

Contacta